30 Eylül 2011 Cuma

Balkonda bakılan minik kedi / YUVALANDI

1 aylık bu kedicik sokakta ağlarken bulunmuş. Bulan kişinin alerjisi olduğu için ona evinin balkonunda bakıyor. Açık havada 6.katın balkonunda geçici bir süre kadar daha tutulabilir ancak ona sıcacık yuvasını açacak bir aile aranmakta. İstanbul

Sessiz bir terrier / YUVALANDI

Sokakta bulunan bir yaşındaki terriere yuva aranıyor.Terk edildiği için çok çekingen ve sessiz. Onu sahiplenmek ister misiniz? 0537 612 78 74 Antalya

27 Eylül 2011 Salı

8 Aylık Amerikan Staff / YUVALANDI

Bu güzel kızımızı Özgürlük Parkında terkedilmiş olarak bulduk. 8 aylık dünya tatlısı, insan delisi, oyuncu, sevecen çok iyi huylu Lokum kızımız yeni kısırlaştırıldı. Barınağa gitmekten son anda kurtarıldı ve şu an Veteriner Kliniğinde pansiyonda bakılmakta, o yüzden fazla zamanı yok!

Bu genç ve güzel kızı bir daha terketmeyecek, kıymetini bilecek, ırkının gerektirdiği eğitimi almasını sağlacak maddi ve manevi imkanlara sahip, bundan sonra ki 10-15 yıllık hayatı boyunca özenle ve gereken koşullarda bakacak yeni bir sahip, sıcak bir yuva aranmaktadır.

Felçli diye 2.5 senedir kafeste yaşıyor!

Arap 2 ayllıkken bir araba kazası sonucu arka ayakları felç oldu ve tek gözünü kaybetti. Veterinerlerin uzun ugraşları sonuç vermedi ve felçli kaldı. Veteriner tarafından sahiplenilen bu yavrucak tam 2.5 senedir bir klinikta ufacık bir kafes içinde yasıyor. Hikayesini duyunca kulaklarımıza inanamadık. O kadar tatlı ki klinige gelen herkese miyavlıyor beni alın kurtarın diye.. Ama kimse onu farketmiyor. 2.5 yasında kısırlastırılmış felçli oglumuz Arap tuvaletini kendi yapabiliyor.


Lütfen onu hayatının geri kalan kısmını da kafeste geçirmesine izin vermeyelim! Arap'ı bu hayatta korup kollıcak melegini arıyor...


Göztepe/İstanbul


19 Eylül 2011 Pazartesi

Kırpık

Kırpık bir siyam kedisi. 2,5 yaşında, ailesi bazı özel nedenlerden dolayı ona yeni bir yuva arıyor. Kırpık kızın tüm aşıları tamam. Ona yuvanızı açmak isterseniz lütfen ulaşın: : 0551 204 05 37 (Serpil Hanım)
İstanbul Kadıköy

16 Eylül 2011 Cuma

Lokum bebek / YUVALANDI

Lokum bebek adı gibi tam yemelik bir lokum, 1.5 aylık, ilk aşıları yapıldı. Suadiye'de bir veteriner kliniğinde ömürlük yuvasını bekliyor. Kum alıskanlıgı var. Kuru yaş mamayla besleniyor.

iletişim
-

Suadiye/İstanbul

13 Eylül 2011 Salı

Chow Chow

5 yaşında chow chow Ankara'da yuva arıyor. Kısırlaştırma şartı ile sahiplendirilecektir. Yapı gereği biraz agresif olduklarından başta alışma sorunu olabilir bunu dikkate alarak aramanız ricasıyla. iletişim 05416844738

Sahibi taşınırken onu geride bıraktı / YUVALANDI

Acı bir terk ediliş öyküsü daha. Sahibi taşınırken onu geride bırakmış. 5 yaşındaki Golden sahibinin yeniden döneceğini düşünerek apartmanın önünden hiç ayrılmamış. Bu sırada dışarıdan yemek bulmaya alışık olmadığı için aç ve bakımsız kalmış. En sonunda mahalleli goldeni almaları için barınağa haber vermiş. Biz onu barınağa gitmeden yuvalandıracağımıza inanıyoruz. Golden erkek ve beş yaşında. Tuvalet eğitimi var. Onu bir daha asla terk etmeyecek yeni bir aile arıyoruz.


Layka

Bir akşam hayvansever bir beyin karşısına çıkan bu güzellik çok yakın bir zamanda sokağa atılmış ya da kaybolmuş. Tahminen 1 ile 1,5 yaşları arasında bir kız. İnsanlara karşı çok sevecen fakat sanırım diğer köpeklerden dayak yemiş ve yaklaşamıyor pek... Bu ürkmüş güzel evlada sevgisini verecek dost aranıyor...İstanbul'da olan bu evlada aile olmak isterseniz 0533 556 90 01 den ulaşabilirsiniz..

11 Eylül 2011 Pazar

Bobo

Bobo, 2 yaşında erkek 1 numara pekines... Ailesi yaşadığı ciddi sağlık problemleri nedeniyle malesef onu vermek zorundalar. Bobo için ona ömrünün sonuna kadar evladından ayırmayıp gözü gibi bakacak bir aile arıyoruz.

Yer: İstanbul
İletişim: esramacal@gmail.com

10 Eylül 2011 Cumartesi

Yavru golden / YUVALANDI

Tarsus'ta 4 aylık golden yavrusuna güvenilir bir yuva aranmaktadır. Yavru satılık değildir yalnızca onu ömür boyu terk etmeyecek, sevgi dolu bir yuva verme imkanları olanlar arasın.
irtibat: -

7 Eylül 2011 Çarşamba

Sahibi ölünce kimsesiz kaldı

9 yıldır birlikte yaşadığı sahibini kaybetti. Şimdi kimsesiz kaldı, bu güzel kızın sonu barınak olmasın. Mama ve tuvalet eğitimi vardır. Sahiplenmek için iletişim: 0535 2325432.

Hayat

Hayat, şu an 1 yaşında kısırlaştırılmış bir kız. Trafik kazası geçirdi ve 2 ayağı kırıldı. Ameliyat ve uzun tedavi süreci sonunda yuva aramaya başladık. 2 kere yuvalandı bahanelerle hep geri geldi, Onu sevecek kimse yok mu?? diyorum. Hayat, engelli değil, sadece arka ayağını kıvıramıyor düz tutuyor yürürken. O sokakta yaşayamaz ufak tefek, kavga etmeyi bilmiyor, arabalardan çok korkuyor. Lütfen bu güzel kıza sevgiyi öğretecek, ömürlük aileyi bulması için ilanı paylaşın, Hayat çok zor durumda. Bahçenizde veya evinizde sizin sevginizle mutlu bir ömür boyu yaşayabilir mi?. İletişim:0 537 612 78 74
Antalya

2 Eylül 2011 Cuma

Jack Russel / YUVALANDI

Bir heves uğruna satın alınan, şuanda başka yuva arayan Jack Russel...
Adı JACK 7 aylık erkek, aşıları tam ve WC eğitimi var...

İlanı veren arkadaşımızın sahiplendirmek için bazı şartları var:
* Mutlak suretle kısırlaştırılacaktırlar.
* Mutlak suretle Ev içerisinde evin bir ferdi olarak yaşayacaklar.
* Mutlaka chip taktırılacak.

Bizi en iyi yuva olacağına ikna eden kişiden...
Tekirdağ barınağına 5 tane ADET 15 KG lık Köpek kuru maması bağışı yapmaları istenecektir.Yer: Tekirdağ iletişim : -

1 Eylül 2011 Perşembe

Yuva bulamazsa sokağa dönecek / YUVALANDI

Barınakta bir Golden. Belli ki damızlık olarak kullanılmış ve yakın bir tarihte doğurtulmuş.. Artık işi bitince de sokağa atılmış... Gözlerinde mutsuzluk var... Artık mutlu olması için hak ettiği yuvayı arıyoruz... Dişi, 2 yaşlarında, kısırlaştırıldı. Yuva bulamazsa maalesef bir hafta sonra barınak yetkilileri tarafından sokağa bırakılacak.
İetişim: -
Yer: İstanbul / Avrupa yakası



Cesar/YUVALANDI

Gri-beyaz uzun tüylü bebegimiz Cesar 1,5 aylık, çok sağlıklı, sosyal ve oyuncu bir erkek pisi. İç/dış parazit aşıları yapıldı, kuru/yaş mama yiyor, tuvaletini kuma yapıyor.

Onu çocuğu gibi sevecek, çok iyi bakacak, ve hiç bir sebeple terketmeyecek bir yuva arıyoruz.
İstanbul Göztepe