27 Aralık 2011 Salı

Bir Karton Kutu Hayat Kurtarır

KAR VE BUZ ARASINDA GİDİP-GELEN KÜÇÜK KEDİNİN , BİR YANDAN İNSANDAN, DİĞER YANDAN SOĞUKTAN ÜRKÜNTÜSÜ... LÜTFEN ÇEVRENİZE BESLENME VE BARINMA ODAKLARI YAPIN.... 1 KARTON KUTU BİLE BİR CAN KURTARIR... ONLARA EL UZATIN...VİCDANINIZ BUZ TUTMASIN....



Fotoğraf: Sedat Peker

22 Aralık 2011 Perşembe

2 Labrador / Sahiplendirildiler

Daha birkaç gün önce Beykoz’da çok lüks bir semte mutlu mutlu yaşıyorlardı KAHVE İLE ÇAY ta ki sahipleri iflas edip onları terk edene kadar... Irkları: labrador (son derece akılı ve uyusal ırk) Cinsiyetleri: erkek Yaş- 3-4 Ayrılmalarını hiç istemeyiz

PİTBULL MELEZİ / SAHİPLENİLDİ

HENÜZ 6 AYLIK KISIRLAŞTIRILDI, KEDİLERLE KÖPEKLERLE DOST UYSAL BİR KIZ.. ARABA ÇARPMASI SONUCU SAĞ ARKA AYAĞINDA HASAR KALDI.. AMA KOŞMASINA YÜRÜMESİNE ENGEL DEĞİL.. BAHÇELİ BİR EVDE ÖMRÜNÜ GEÇİRMESİ İÇİN BU KIZIMIZA BİR ŞANS VERİR MİSİNİZ.. SAHİPLENDİRME SÖZLEŞMESİ İLE YUVALANDIRILACAKTIR.. YALOVA

18 Aralık 2011 Pazar

ÇÖP ATIKLARI ONLARIN HER ŞEYİ

YEMEK ATIKLARINIZI MİNİK BİR POŞET YA DA KAP İÇERİSİNDE ÇÖPÜN YANINA KOYMUYORSANIZ BİLE LÜTFEN ÇÖPLERİNİZİN İÇİNE; CAM KIRIKLARI, İLAÇ ATIKLARI, İĞNE, KÜÇÜK DEMİR VE TEL PARÇALARI, ZEHİRLİ ATIK, ZEHİRLİ ARTIK VE BUNLARLARLA BİRLİKTE KARIŞACAK ŞEKİLDE ET VEYA SUYU BULUNAN ARTIK GIDALARI ATMAYIN. ÇÖPTEN BESLENEN HAYVANLARIN HASTALANMALARINA, ZEHİRLENMELERİNE VE HATTA YAVRULARININ ÖLMESİNE SEBEP OLMAYIN.BU TÜR ATIKLARI BİRİKTİRİP HASTANE ÇÖPLERİNE VE AYRIŞTIRILMIŞ ÇÖP KONTEYNIRLARINA ATALIM.

14 Aralık 2011 Çarşamba

Duman / Yuvalandı

Betül Hanımın iletisidir:

Gecen pazar günü bizim sokağın dış kapısında iceri girmek isterken karşılaşdım, arka bacağı yaralı görünce bizim veterine götürdüm. Ayağına pansuman yapdılar, ve grip olduğundan ilaclar verdiler. İc dıs parazit aşıları yapıldı, ve tedavisi tamamlanması icin eve aldım. Fakat benimde sokakdan ölmek üzereykden kurtarmıs oldugum ve simdi 6,5 aylık olan dişi kedim var evde. Bu yüzden yavru erkek kediyi Dumanı Balkona yerleştirdim. Balkon kapalı, mamasını suyunu kumunu ve sicak yatmasi icin kedimin yataklarını koydum. İlacları Cumartesi günü bitiyor. Pansumanı daha aralıklı devam ediyor. Sabah ise gitmeden yanına gidiyorum ilaclarını veriyorum kucaklayip sevip oynadıkdan sonra yine benim kediyle ilgilenip ise, aksam isden gelince yine aynı sekilde. Evde kedim olmasa seve seve sahiplencem, fakat üzülüyorum cünkü sevgiye muhtac oyun sever uyumlu cok sirin bir kedi, ve ilk günden bu yana baya canlandı. Veteriner cins kedi olduğundan cabuk yuvalanır dedi, ama cevremde herkese haber verdim, ama maalesef cevremdekiler ya 3-5 kedi bakdiklarindan veya köpekleri olduğudan sahiplenemiyorlar.
Apartmanda sonrasında öğrendiğim, bir kac zamandır apartman cevresinde dolaşdığı ve iceri girmek istediğini ögrendim.
Sokakda yaşiyamaz daha cok savunmasız ve insanlara sığnaşık.

İstanbul icinde (tercihen Anadolu yakası)sahiplencek sıcak ve sevgidolu bir yuvası olması icin desteğinizi rica ediyorum.



11 Aralık 2011 Pazar

Mastiff hala barınakta

2009'un ilk aylarında gelmiş. Damızlık olarak kullanılmış. Çocukları kim bilir nerelerde iyi bakılıyor mu? işi bitince sokağa atılmış. O günden bu yana hala burada. Yani 3 senedir burada. Tahminen 4 yaşlarında. Anlatılacak bir şey yok. Bakışlarından ve devamlı yatışından hayata küsmüş olduğu belli. Lütfen onun gözlerine bakın ve ona yuva sahibi yapmak için çalışın.Bu gözleri asla unutmayın . Onun size ihtiyacı var. Buz gibi yerde taşta yatmasını istemezsiniz değil mi ? 3 senedir burada yatıyor.

irtibat: 0532 627 02 38

İstanbul- Tuzla Rehabilitasyon merkezi

4 Aralık 2011 Pazar

Bade'ye aile aranıyor / Sahiplenildi

Prensesimiz BADE için yuva arıyoruz. Bütün kardeşleri yuvalandı, Bade de yeni yuvasına gitmek için can atıyor... İstanbul-Gaziosmanpaşa


Pamuk yuva arıyor

Pamuk oğlumuz sahibi tarafından terk edildi ya da kayboldu. Terier oğlumuz çok hareketli,uysal ve akıllı.Diğer köpişlerle çok iyi anlaşıyor.Ona yuvanızı açmak isterseniz lütfen iletişim numaralarını arayın.
Yer:İstanbul
0542 604 4069- 0532 280 0506

Yardıma ihtiyacı var / YUVALANDI

Bu kedicik dün akşam iş çıkışında bir hayvansever tarafından bulundu. Bir çalının altında hiç durmadan ağlıyordu. Tek gözü yoktu ve üstü başı kir pas içinde, çok zayıf, çok perişandı.
Erkek ve en fazla iki aylık, bir gözü yok. Onu bu haliyle kabul edecek bir melek arıyoruz.

BARINAĞA TERK EDİLDİ / SAHİPLENİLDİ

BU GÜZELLİK BARINAĞA TERKEDİLDİ...
ÇOK OYUNCU VE FITIR FITIR BİR KIZ ♥
O KADAR OYUNCU Kİ ; O'NU SAHİPLENİRSENİZ OYNAMAYA DOYAMACAKSINIZ..
HENÜZ BİR BEBEK..
1 YAŞINDA..
TERKEDİLDİĞİNDE ÇOK ÜZÜLDÜ...
ARABAYA ALIŞKIN..SAATLERCE YOL YAPTIK..SESİ ÇIKMADI..TUVALET EGITIMLI
ADINI ÇITIR KOYDUK..
TEK İHTİYACI SICAK BİR YUVA...
İLETİŞİM:
-