31 Ocak 2012 Salı

Sokağa Atılan Golden

Bu güzel ve uyumlu kızımız daha 1 yaşında bile değil. Baraj yolunda bulundu. Güvenli bir yere alındı, banyosunu yaptı, karnını doyurdu ve şimdi onu bir daha terk etmeyecek ailesini arıyor. İstanbul iletişim 0 507 940 34 41


Tebrikler Şişli Belediyesi



Torun gelince kömürlüğe kapatıldı / SAHİPLENİLDİ

Torun gelince kömürlüğe kapatılan Chas Bursa'da yuva arıyor. Gelen bir ihbar üzerine hayvanseverler tarafından kurtarıldı. Çok akıllı tuvalet eğitimli, erkek 5 yaşında


29 Ocak 2012 Pazar

Barınağa Atıldı

Barınağa atıldı. İnsan gördükçe "beni kurtarın" der gibi ağlıyor. Bu güzel kızın ailesi olmak ister misiniz? Bursa 05052106675

28 Ocak 2012 Cumartesi

Sevgi...

Ömürlük ailesini arıyor

Sahibi evlendiği için ona artık bakamayacağını söylüyor. 10 gün içerisinde yuva bulamazsa sokağa salınacakmış. Oysa bu oğlan evde yaşamaya alışık, tuvalet eğitimi var. 4 aylık ve sevgi dolu. Onu sahiplenen aileye ömür boyu yiyebileceği maması da Zooshop tarafından ücretsiz olarak karşılanacak. İletişim: 0542 406 88 57 Antalya

27 Ocak 2012 Cuma

Ormana atıldılar!






Not: Her türlü eski battaniye, giysi ve kulubeyi de gönderebilirsiniz.

Sevgi delisi bir cocker / Sahiplenildi

İnsan aşığı, sevgi delisi bir Cocker. O da yolu barınağa düşenlerden. Barınaktan çıkardığımızda sevincinden çıldırdı, yol boyunca yapmadığı şirinlik kalmadı :) Arabaya alışkın, her halinden daha önce bir evi olduğu belli. Kıpır kıpır, her daim sevilmeye hazır. Şimdi bu güzeller güzeli kızımız geçici evinde ve ev sahibi kuçuyla anlaşamadıkları için acilen ömürlük yuvasını arıyor. Onun ömürlük ailesi olup hak ettiği sevgiyi siz verir misiniz?

Sadece İstanbul içi yuvalandırılacaktır.

İletişim: -
Yer: İstanbul


26 Ocak 2012 Perşembe

Ponçik / Yuvalandı

2,5 aylık minik oğlumuz ponçik yuvasını arıyor.İç dış parazitleri ve genel sağlık kontrolleri yapıldı. Kum terbiyesi var kuru mamaya alışkın ve karneli.
İstanbul / Bakırköy

25 Ocak 2012 Çarşamba

Bu soğukta bir ağaca bağlanmış / Sahiplenildi

Yuva bulundu*

Boyut olarak en küçük cockelardan. Beyaz cocker dişi, çok perişan. Sahilde bu soğukta bir ağaca bağlanmış halde bulunmuş. Çok üşütmüş ciğerleri hasta. sıcak bir evde yada klinikte güzel bir anitibiyotik tedavisi olmalı. Barınakta bu tedavi işe yaramaz. Sıcak bir yerde olmalı. Kulakları hasta çok perişan. Çok mutsuz oturduğu yerden kalkmıyor hep yatıyor. . acilen yuva arıyoruz. İrtibat: -

24 Ocak 2012 Salı

Mutsuzluğunu anlamak için gözlerine bakın

Chucky - 4 yaşında, erkek, three color setter Ne barınağa terk edildi, ne sokağa atıldı fakat hayatı sabah akşam küflenmiş kuru ekmek yiyerek küçücük bir kafeste geçiyor. Ne parazit, ne aşı, ne mama, ne dolaştırma en önemlisi ne de sevgi... Hiçbirisi yok onun hayatında. Eğitimli, müthiş söz dinliyor... Kesinlikle bir avcıya verilmeyecektir, artık ev içinde ailenin bir bireyi olarak hakettiği gibi yaşaması gerekiyor. Almak isteyen kişiler lütfen bu numara ile iletişime geçsinler. İstanbul / Sarıyer
05336640308


Vefa

23 Ocak 2012 Pazartesi

Turuncu Golden / SAHİPLENİLDİ

Erkek, kısır, dünya tatlısı. Hareketli. 1.5 yaşında. Kalpsiz ailesi tarafından terk edilmiş. Turuncu çok özel bir golden. Şu anda Esenyurt Barınağı'nda.
Sahiplenmek için -

Onu sokaktan kurtaracak yok mu?

Bir hayvansever tarafından, cadde kenarında bi parkta yatarken bulundu. Büyük ihtimalle sokağa atılmış, yeni terk edilmiş olacak ki tüyleri hâla yumuşak..kimi görse peşinden gidiyor..çok cana yakın bir dişi. 1 yaş civarında. Aşıları yapıldı ancak geçici yuvasında çok fazla zamanı yok, yeni bir sahip bulamazsa barınağa gidecek.

iletişim : 0543 369 01 88 Aytaç Aslan.
Yer : Görükle / Nilüfer / BURSA

Terk edilen golden

Sokakta başıboş koşarken belediye ekipleri tarafından bulundu. Belediyenin rehabilitasyon merkezine getirildi. Sahibine haber verildi ancak, sahibi gelip almadı maalesef. O da diğer bütün köpekler gibi, kısırlaştırıldı ve kendisine yeni bir aile bulamazsa, sokağa salınacak. Erkek, 2 yaş civarı,kısırlaştırıldı, aşıları yapıldı. Ailesi gelip almadığı için oldukça şaşkın ve üzgün. İstanbul içine ya da uygun görülürse pet nakil araçları ile İstanbul dışına yuvalandırılabilir.


İLETİŞİM: evren.erdogan@gmail.com

21 Ocak 2012 Cumartesi

Ares / Sahiplenildi

Yuva bulundu

Ares 5 yaşında erkek pincher. İzmir içerisinde yaşayan bir aileye sahiplendirilecektir.


20 Ocak 2012 Cuma

Sinop'ta Vahşet!



Sinop Barınağı'nın hemen yakınlarında derileri yüzülmüş köpekler, gögüs kafesleri oyulmuş yavrular bulundu. Lütfen bilgi@sinop.bel.tr e atacağınız mailler ile şikayetlerinizi bildirin 0368 261 18 44

19 Ocak 2012 Perşembe

Yuva bulamazsa araziye bırakılacak / YUVA BULDU

2 yaşında ve dişi. Şu anda Ataşehir Barınağı'nda. Sahiplenen olmazsa Tuzla'da bir araziye bırakılacak. Çok az vakti var. Çok akıllı ve sevgi dolu bir köpek. Onu sahiplenmek isterseniz iletişim: -


17 Ocak 2012 Salı

Golden anne ve bebeği / SAHİPLENİLDİLER

Anne ve kız bugün barınağa terk edildiler. Önce sokağa bağlanmışlar (bu havada) sonra öyle de olmayınca barınağa terk edildiler. Anne 2 yaşında ,bebek de 45 günlük. Anne ve bebek birlikte sahiplenilmeli henüz ayrılamazlar. anne ve bebek dönemleri gelince muhakkak kısırlaştırılma şartı vardır.
İstanbul

16 Ocak 2012 Pazartesi

Yaralı Boxer



Bu boxer Side'de bir hayvansever tarafından bulundu. Daha önceki sahibi pitbullarla dövüştürmüş ve ön ayağı parçalanmış. Gerekli tedaviyi yaptırmak yerine sokağa atmışlar. Bacağında ciddi enfeksiyonu var. Kemiğe kadar inmiş. Fotoğraflardan da anlaşıldığı gibi yavrumuz çok aç kalmış. 1 yaşında ve erkek. Acilen tedaviye ihtiyacı var. Yurt dışında yaşayan dostlarımızdan SEPTOPAL KETTE isimli bir ilacı yollayabilecek olan var mı? 30lu zincir yeterli oluyormuş. İlk etapta bu ilaca ardındansa, bacak ateline ihtiyacı var bu bebeğin.
patidostlar@hotmail.com


14 Ocak 2012 Cumartesi

İki gün boyunca kurtarılmayı bekledi / SAHİPLENİLDİ

5 aylık. Yarı baygın halde bulunmuş. Kıpırdayamıyor yalvaran gözlerle yardım bekliyor kimse ona bakmıyor. Uzun zamandır orada sessiz yarı baygın beklemiş. Onu gören Perihan hanım hemen alıp veterinere götürüyor. Yapılan tetkiklerde arka kalçada kırık olduğu tesbit ediliyor. Diğer tedavilerle birlikte kızımız ameliyat oluyor ve uzun bir süreden sonra artık kızımız iyileşiyor. Şu an gördüğünüz gibi sapa sağlam . Tedavi ettiren Perihan hanıma çok teşekkür ediyoruz.

Kızımız çok iy huylu , sevecen . İnsana çok alışık. Çocuklarla çok iyi anlaşıyor. Şimdi bu çocuğa güzel bir yuva arıyoruz. Tekrar bu halde dışarı göndermemiz mümkün değil. Evde yada bahçeli evde çok rahat bakabilrsiniz.


11 Ocak 2012 Çarşamba

Ormana atılan shar-pei / Sahiplendirildi

Sahibi sıkılınca onu ormana attı. Ekipler orman yolunda görüp pitbull zannettiler ve barınağa kapattılar. Şimdi barınaktan çıkarıldı. Erkek 2 yaşında. İstanbul içerisinde yuva arıyor. irtibat: -


Efe / Sahiplendirildi

Efe 6 yaşında. Şimdiye dek sevgi dolu bir ortamda bakıldı ancak sahibi hastalandı ve kemoterapi görüyor. Efe ile artık ilgilenecek durumda değil. Efe'yi eski sahibi gibi çok sevecek birini arıyoruz. İstanbul. İletişim: -

9 Ocak 2012 Pazartesi

Collie kızımız ölümü yendi / Sahiplenildi

Sahiplenilmiştir

3 ay kadar once barınaktan klinige getirildiginde 2 karıs capında ve 3 cm kadar derin yarasi , deri ve doku kaybi ile yasamasi mucize denmisti...gercek bir hayvan hakları koruyucusu ve hayvansever olan vet. Ahmet Marangoz arkadaşımız, kardeşimiz sayesinde olaganüstü bir caba ve ilgiyle hayata döndürüldü ... Simdi o asla iyilesmez denen yarası pırıl pırıl ve onca acı cekmiş ruhuna sevgi verebilecek sıcak bir yuva arıyor...dişi 5 yaşında

irtibat: -

İSTANBUL- TUZLA

İşte Örnek Hastane!

İzmir,Dr.Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimini ve çalışanlarını ve bunu haber olarak manşetten yayınlayan Telgraf Gazetesi'ni kutluyor ve diğer kurumların da bunu örnek almasını diliyoruz.

8 Ocak 2012 Pazar

Golden yuva arıyor / Sahiplenildi

Ölen sahibinin akrabaları tarafından sokağa bırakılan golden için acilen yuva aranıyor. Erkek ve aşıları tam. Ankara içerisinde sahiplendirilecektir.

iletişim: -

6 Ocak 2012 Cuma

Sofi

Sofi 1 senedir barınakta. Ne zaman gelen ziyaretçileri görsem kimse ona bakmaz yanından geçer,, durmazlar bile. Neden renginden dolayı mı?

Müthiş sevecen, insan delisi, çocuklu evler için uygun çook tatlı, kısırlaştırılmış 3 yaşında kızımız ailesini sabırsızlıkla bekliyor.

irtibat: 0532 627 02 38
İstanbul /Tuzla

3 Ocak 2012 Salı

Hayatımı Kaç Paraya Satın Aldınız?



17 -18 19 Ocak 2012 tarihlerinde İstanbul Tüyap'ta yapılacak olan kürk ve deri fuarını Haytap olarak protesto ediyoruz.



Fuar boyunca Tüyap'ın önünde olacağımızı, sabah 10:00 ile 18:00 arasında kürk gerçeği hakkında bilgilendirici etkinliler yapacağımızı buradan duyuralım.

Bu etkinlik için gereken yasal izinleri alınmıştır. İsteyen herkes eyleme katılabilir dilediği kadar kalabilir. 1 saatliğine bile gelseniz bu tepkimizi göstermek adına önemlidir.


ETKİNLİK PROGRAMI :

17 -18 19 OCAK tarihlerinde, sabah 10:00 akşam 18:00 saatlerinde, İstanbul Tüyap'ta yapılacak olan Kürk ve Deri fuarını protesto etmek, kürk vahşeti hakkında insanları bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak için fuar alanının önünde toplanacağız.

Fuarın ilk günü saat 14:00 da basın açıklaması yapacağız.

Etkinliklerimiz boyunca hedefimiz daha çok kişiye kürk gerçeğini anlatıp bu vahşete tepki oluşmasını sağlamaktır. Bunun için Kürk gerçeği hakkında hazırlanmış broşürlerimizi, kitapçıklarımızı dağıtıp, yaşanan acının büyüklüğünü insanlara anlatmaya çalışacağız.

Fuar alanı çevresini bilgilendirici afişlerimiz ile donatacağız.

Etkinlik alanında hazır bulunacak olan aracımızdan, hayvanların kürkleri yüzülürken kaydedilen seslerini ve alanda kuracağımız görüntü sistemi ile kürk üretimi ve çiftlikler ile ilgili videolar yayınlayacağız.

''SADECE MAĞARA İNSANLARI KÜRK GİYER'' sloganıyla ilk çağ insanları kılığına girip alanda etkinlikler yapacağız..


Bu Karede Gördüğünüz Durum Sizi Rahatsız Ediyorsa, Lütfen Tepki Verin..

Etkinlik Alanında Birlikte Olalım...

BEN NE YAPABİLİRİM ?

* Etkinlik alanında bizimle birlikte olmanız, bu vahşete karşı kalabalık bir grup olarak tepki vermemiz çok önemli.

* Eğer katılma imkanınız yoksa, katılabilecek tanıdıklarınızı yönlendirebilirsiniz.

* Basından tanıdığınız bağlantıda olduğunuz kişiler varsa, temasa geçip bu etkinliğin ve Kürk vahşeti gerçeğinin basında yer almasını, böylece daha çok kişinin bilgilenmesini sağlayabilirsiniz.

* Bu maili, facebook etkinlik sayfasını, Kürk gerçeği ile ilgili tasarımları üyesi olduğunuz tüm gruplarda sosyal paaylaşım sitelerinde paylaşabilirsiniz.

* Etkinlik için yaptırılacak, afiş broşür, el ilanı, bilgilendirme kitapçıları gibi materyallerin basımı konusunda maddi destek sağlayabilirsiniz.

*Birebir tanıdığınız ünlüler varsa, temasa geçip, konu hakkında kamuoyuna açıklama yapmalarını, çıktıkları tv programlarında konuyu gündeme getirmelerini, etkinliğe insanları davet etmelerini ve etkinliğe katılmalarını rica edebilirsiniz.

*Etkinlikte kullanmamız için tasarım desteği verebilirsiniz. Konuyu çarpıcı bir biçimde gözler önüne serecek afiş broşür tasarımları yapıp etkinlikle ve sonrasında bilinçlendirme çalışmalarında kullanabilmemiz için bize gönderebilirsiniz.

* Yapabileceğinizi düşündüğünüz her şeyi yapabilirsiniz.

Etkinlik alanında görüşmek umuduyla....


Detaylı bilgi ve iletişim için

0507 510 23 30 Ege Sakin
egesakin@gmail.com

Kaynak: www.haytap.org