29 Ocak 2013 Salı

Sekiz aylık husky / YUVA BULDU

8 aylık erkek husky.çok uslu ve söz dinliyor,bir hafta önce bacağında yaralanmış bulundu küçükçekmece'de.klinkte tedavisi oldu,iç dış, parazit,karma oldu. Şimdi sıcak bir yuva arıyor, ücretsiz olarak sahiplendirilecektir. istanbul

Üşüyoruz, söyleyemiyoruz!

26 Ocak 2013 Cumartesi

MANİSA AKHİSAR BARINAĞINDAKİ GÖRÜNTÜLER....

BU BARINAKTA YAŞANANLAR, CANLARA YAŞATILANLAR NORMAL DEĞİL....BURADA BÜTÜN DÜZEN ÖLDÜRMEK ÜZERİNE KURULMUŞ YAŞATMAK İÇİN DEĞİL.....BARINAKTAKİ İNANILMAZ REZİLLİĞİ PAYLAŞIYORUZ SİZİNLE.....ÖLÜM İÇİN SIRA BEKLİYOR BU BARINAKTA CANLAR...BİZE VE HEPİMİZE BU BARINAKTAKİ CANLARIN SESSİZ ÇIĞLIKLARINI DUYURMAK DÜŞÜYOR.... LÜTFEN PAYLAŞIN, PAYLAŞIN Kİ SESLERİ DUYULSUN!

2 Ocak 2013 Çarşamba

Yiyecek en ufak bir atık bile yok!

Ne yazık ki Türkiye’nin bir çok yerinde yaşanan sokak hayvanlarının açlık ve terk edilmişliğine Silifke’de de karşıma çıktı. Yazlıkçıların terk ettiği sitelerde çöp konteynerleri etrafında aç dolaşan bu sıska ve cılız kediler, birilerinin kendilerini hatırlamasını bekliyor. Kimi yavru, kimi yetişkin onlarca kedi sanki kaderine terk edilmiş gibi. 4 aydır Taşucu Kum Mahallesi Gözde Sitesi’nde kalıyorum. 3 aydır kuru mama ile beslemeye çalıştığım, ancak kuru mamaya para yetiştiremiyorum. Şu an sitedeki 30 kediye ekmekten başka bir şey veremiyorum. Günde 4 ekmek ve hazırlamaya çalıştığım ufak tefek katık haricinde yiyecek vermekte zorlanıyorum. Yazlıkçıların gelmesine daha 6 ay var. Bu sevimli dostlarımızı SESSİZ ÇIĞLIKLARINI duyan hayvan severlerden kuru mama desteği bekliyorum. En azından yazlıkçılar dönünceye kadar yaşama şansı bulsunlar. Mama desteği bekliyoruz internet üzerinden 15-20 liraya bile sipariş verebilirsiniz. Bugün o parayı neye harcamıyoruz ki, boş çöp kovalarının yanında beklemelerine izin vermeyin, miniklerden desteğinizi esirgemeyin.


Adres: Taşucu Kum Mahallesi, Gözde Sitesi Silifke / Mersin(Gazeteci Sadi Nergizdal)
Gözde sitesinde gazeteci sadi denirse kargo elime ulaşır
tel 05325637449
şu an sitede benim baktığım 30
küsür kedi var
ama bu SAYI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR