27 Nisan 2013 Cumartesi

Bebeklerini Satıp Onu Sokağa Attılar

Tarsus'ta bir goldenı doğum yaptırdıktan sonra sokağa attılar. Yavruları para ediyordu, satıp adice kazanç sağladılar. Anne goldenın memelerinden süt akıyor ve devamlı ağlıyor. Gözyaşlarını silip, sarılıyoruz. Barınak köşesinde ne kadar geçer acısı bilemiyoruz. Ona yaşadığı bu kötü olayı unutturacak bir aile arıyoruz. İletişim 507 4205013...TARSUS

15 Nisan 2013 Pazartesi

Barınağa terk edildi / Yuvalandı

Barınağa terk edildi, erkek, ev ortamına alışkın olduğundan çok korkuyor.
ACİLLEN ORDAN CIKMASI GEREKLİ....
IST/ BEYLİKDÜZÜ...


12 Nisan 2013 Cuma

Yardımınızı Bekliyor


Ona kauçuktan pabuç ya da çizme yapacak biri aranıyor... Böyle bir usta tanıdığı olan lütfen iletişime geçebilir mi ? 
İLETİŞİM: 05053203097 


8 Nisan 2013 Pazartesi

PAMUK

PAMUK DİŞİ BİR GOLDEN KIZ..BİR AKŞAM ÜSTÜ SAHİBİ TARAFINDAN BARINAĞA GETİRİLDİ VE BOŞANMA SEBEBİYLE PAMUĞU TERKETTİKLERİNİ SÖYLEDİ.PAMUK BARINAKTAKİ HEM CİNSLERİNDEN KORKUP TİRTİR TİTREMEYE BAŞLADI..BEBEKKEN ALINMIŞTI.

ÇOK USLU SÖZ DİNLEYEN BİR KIZ.SAKİN HEP UYUSUN ..BU GÜZEL KIZIMIZA ONU ÇOK SEVECEK  AİLE ARIYORUZ..TUVALET EĞİTİMLİ ..YAŞI 2..
İSTANBUL ANADOLU YAKASI..
İLETİŞİM..05337724960
ya da kendinizi anlatan bir mail atabilirsiniz değerlendirilip geri dönülcektir..nesrinaydin68@gmail.com


Sevimli Bücürler

Sağlıklı , sevgi dolu 2 arkadaş ... Barınakta boylarının 3 misli köpeklerin arasında yaşamaları mümkün değil. Beyaz erkek, sarı dişi. 1 yaş civarı , kısırlaştırıldılar , küçücük sevgi dolular .... ÖMÜRLÜK YUVALAR ARIYORUZ. lütfen sokağa atacaksanız, barınağa terk edecekseniz , bir yere kapatıp bakacaksanız lütfen almayın. hem onların günahını taşımayın hem de zavallıları perişan etmeyin. barınaklar cins köpek kaynıyor.

BİR KÖPEK ORTALAMA 14-15 SENE YAŞAR. VE HEP SAHİBİNİN YANINDA OLMAK İSTER. BAKABİLECEKSENİZ ONUN YANINDA SAĞLIKTA HASTALIKDA , YAŞLILIKTA OLABİLECEKSENİZ BİZİ ARAYINIZ. İSTANBUL DIŞINA VERİLMEYECEKTİR. SAAT 20:00 DAN SONRA ARAMAYINIZ. İletişim- 0 532 627 02 38