13 Eylül 2011 Salı

Sahibi taşınırken onu geride bıraktı / YUVALANDI

Acı bir terk ediliş öyküsü daha. Sahibi taşınırken onu geride bırakmış. 5 yaşındaki Golden sahibinin yeniden döneceğini düşünerek apartmanın önünden hiç ayrılmamış. Bu sırada dışarıdan yemek bulmaya alışık olmadığı için aç ve bakımsız kalmış. En sonunda mahalleli goldeni almaları için barınağa haber vermiş. Biz onu barınağa gitmeden yuvalandıracağımıza inanıyoruz. Golden erkek ve beş yaşında. Tuvalet eğitimi var. Onu bir daha asla terk etmeyecek yeni bir aile arıyoruz.


4 yorum:

  1. nasıl kötü bir kalp bu?? beş sene baktığı bir köpeği nasıl geride bırakır bir insan hem o köpek eve sahibine alışmıştır vicdansız madem bakamıcaksın sokağa atma yeni bir sahip bulmaya çalış

    YanıtlaSil
  2. Lanet olsun böyle insanlara. Nasıl da gözden çıkarabiliyorlar bir eşya gibi.. Taşınırken çocuğunu bırakabilir miydi? Terkeden terkedilsin. Tüm kalbimle bunu diliyorum..

    YanıtlaSil
  3. Insalik artik bitmis. Birakin bir kopegi geride birakmayi, para icin bir cok insanin canina kiyiyorlar. Yasadigima, insan olduguma pismanim. Bunlari yapanlar eger insansa neden ben bir insanim ki ? Gundemde kaddafinin katlelisi videolari dolasiyor. Ne kadar kotu olursa olsun bir insan, birakin insani hicbir canli bu sekilde can vermegi haketmiyor. Bir de Allahu ekber diye bagiriyorlar. Nasil Allah'in adini agizlarina alabiliyor? Bunlari gordukce herseyden geciyorum. Kanim donuyor :( Bahcemize kisa bir sure once bir kedi yavrulamis. Ve uc tane yavrusu olmus. Uzun sure gizli gizli onlari besledim. Ev sahibi istemiyordu onlari beslememi. Beni her gorugunde yemek vermememi soyluyordu. Kedicikler buyuduler neredeyse ki bu sabah cok uzucu birsey oldu. :( Balkona ciktigimda yavrulardan bir tanesinin yuruyemedigi gordum kipkirmizi hemen ayakkabilarimi giyip yanina gittim. Baktim ki basina ne geldi bilmiyorum ama arka iki ayagi tutmuyordu. Ben fen bilgisi ogretmeni mevzunuyum ve atama bekliyorum. Maddi durumum hic yok.Ne yapacagima sasirdim. Internetten arastirdim ne yapabilirim diye, bir tane veteriner numarasi buldum ve aradim. Bugun c.tesi oldugu icin sanirim acan kimse olmadi. Sonra belediyeyi aramaya karar verdim. Belediyeyi aradiktan yarim saat sonra zabita geldi ve yavru kediyi veterinere goturdu az once. Daha sonra suphelendim ve yavrulardan bir tanesi daha gorunmuyordu ortalarda :( Evimizin yakinindaki cop kutusuna baktigimda ise insanliktan utandim bir kez daha kanim buz kesti :( Kediyi oldurup cope atmislar. Aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Bunlarin bir aciklamasi olmasi lazim ama yok. Insanlar artik insan olmaktan cikmis. Dunya da para herseyin onune gecmis. Bunlari sizlerle paylasiyorum cunku durum boyle. Birileri birsey yapmali. Muslumaniz diyoruz, butun nazamazlari kiliyoruz (ev sahibi) ama kucucuk kedi yavrularinin karnini doyurmami istemiyorsun. Bu mudur musluman olmak? Bu mudur insan olmak?

    YanıtlaSil
  4. o ev sahibinin kıldığı namaz boşuna allah görüyor yaptıklarını lanet olsun böyle hayvan düşmanlarına içlerini kin bürümüş

    YanıtlaSil