19 Kasım 2011 Cumartesi

2 yıldır sokakta / Sahiplenildi

2 sene evvel çocukları olunca ailesi sokağa atmış gitmiş. Mahallenin çaycısı sahip çıkmış. İşte önüne ekmek su koyarmış. Dün de resimdeki barakayı yapmış, çok üşüyormuş. Altında 2 parça çul çaput önünde kuru ekmek kalmış bir kap. Sığınmış kulubesine... 2 yıldır bu da yokmuş. Tam 2 yıl sokakta yaşamış Rıfkı. Eski adı Lokum'muş. Mahalleli Rıfkı adını koymuş. Araba çarpmış, çok soğuklarda ayağını çekermiş.3-4 yaşlarında var Rıfkı.Şimdi kısırlaştırılıp yuvalandırılacak. Onu sokaktan kurtararak yuvasını açmak isteyen bir melek arıyoruz. İstanbul


ve Rıfkı yeni evinde...
İsmi artık Balky oldu ... Son derece mutlu ve evin kralı oldu. Emek sarfeden, ilanı paylaşan herkese yürekten teşekkürler.

9 yorum:

  1. beni mahvetti bu bakışlar :((

    YanıtlaSil
  2. o nasıl bakış be Rıfkı :(

    YanıtlaSil
  3. Yahu bu nasıl bir aymazlık vicdansızlık aklım almıyor. Hiç mi arkanızı dönüp bakmadınız sokağa atarken!! Ah be Rıfkı sabah sabah öldürdün beni.

    YanıtlaSil
  4. bizim insanlarimiz cidden akilsiz! amerika'ya , ingiltere'ye yada diger ulkere bir bakin Allah askina bir arastirin. Ingiltere'de her ailenin bir kopegi var neredeyse , insanlarla pusetlerde bebekleri ve yanlarinda kopekleriyle gidiyor heryere. bir evlat sahibi olunca bir evlat sokaga atilmaz !!!

    YanıtlaSil
  5. allah beısalnı versin o aşağılık insanların inşallah yaşlanınca onlarıda sokağa atarlar ölsemde köpeğimi soakğa bırakmam.

    YanıtlaSil
  6. bu köpeğin türü ve boyutunu öğrenebilir miyim ankara da yaşıyorum bir yorkim var.ona bir arkadaş arıyorum

    YanıtlaSil
  7. terrier köpeğin cinsi ufak boylu olur terrierler keşke ben alabilseydim fakat şuanda misafirhanede yaşıyorum ama atamam belli olur olmaz bu siteden bir köpek sahipleneceğim hiç olmazsa bir tanesi kurtulsun bana da ömür boyunca dost olsun

    YanıtlaSil
  8. çok güzel bi haber buuuu :)) allah alan aileden razı olsun yaa harikasınız yıla ne güzel merhaba dedik :))

    YanıtlaSil
  9. Super bir haber ile 2012'ye basladik. Boyle guzellikleri herkes yapsin. Onlar sadece sevgiye muhtac...

    YanıtlaSil