3 Ocak 2012 Salı

Hayatımı Kaç Paraya Satın Aldınız?



17 -18 19 Ocak 2012 tarihlerinde İstanbul Tüyap'ta yapılacak olan kürk ve deri fuarını Haytap olarak protesto ediyoruz.



Fuar boyunca Tüyap'ın önünde olacağımızı, sabah 10:00 ile 18:00 arasında kürk gerçeği hakkında bilgilendirici etkinliler yapacağımızı buradan duyuralım.

Bu etkinlik için gereken yasal izinleri alınmıştır. İsteyen herkes eyleme katılabilir dilediği kadar kalabilir. 1 saatliğine bile gelseniz bu tepkimizi göstermek adına önemlidir.


ETKİNLİK PROGRAMI :

17 -18 19 OCAK tarihlerinde, sabah 10:00 akşam 18:00 saatlerinde, İstanbul Tüyap'ta yapılacak olan Kürk ve Deri fuarını protesto etmek, kürk vahşeti hakkında insanları bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak için fuar alanının önünde toplanacağız.

Fuarın ilk günü saat 14:00 da basın açıklaması yapacağız.

Etkinliklerimiz boyunca hedefimiz daha çok kişiye kürk gerçeğini anlatıp bu vahşete tepki oluşmasını sağlamaktır. Bunun için Kürk gerçeği hakkında hazırlanmış broşürlerimizi, kitapçıklarımızı dağıtıp, yaşanan acının büyüklüğünü insanlara anlatmaya çalışacağız.

Fuar alanı çevresini bilgilendirici afişlerimiz ile donatacağız.

Etkinlik alanında hazır bulunacak olan aracımızdan, hayvanların kürkleri yüzülürken kaydedilen seslerini ve alanda kuracağımız görüntü sistemi ile kürk üretimi ve çiftlikler ile ilgili videolar yayınlayacağız.

''SADECE MAĞARA İNSANLARI KÜRK GİYER'' sloganıyla ilk çağ insanları kılığına girip alanda etkinlikler yapacağız..


Bu Karede Gördüğünüz Durum Sizi Rahatsız Ediyorsa, Lütfen Tepki Verin..

Etkinlik Alanında Birlikte Olalım...

BEN NE YAPABİLİRİM ?

* Etkinlik alanında bizimle birlikte olmanız, bu vahşete karşı kalabalık bir grup olarak tepki vermemiz çok önemli.

* Eğer katılma imkanınız yoksa, katılabilecek tanıdıklarınızı yönlendirebilirsiniz.

* Basından tanıdığınız bağlantıda olduğunuz kişiler varsa, temasa geçip bu etkinliğin ve Kürk vahşeti gerçeğinin basında yer almasını, böylece daha çok kişinin bilgilenmesini sağlayabilirsiniz.

* Bu maili, facebook etkinlik sayfasını, Kürk gerçeği ile ilgili tasarımları üyesi olduğunuz tüm gruplarda sosyal paaylaşım sitelerinde paylaşabilirsiniz.

* Etkinlik için yaptırılacak, afiş broşür, el ilanı, bilgilendirme kitapçıları gibi materyallerin basımı konusunda maddi destek sağlayabilirsiniz.

*Birebir tanıdığınız ünlüler varsa, temasa geçip, konu hakkında kamuoyuna açıklama yapmalarını, çıktıkları tv programlarında konuyu gündeme getirmelerini, etkinliğe insanları davet etmelerini ve etkinliğe katılmalarını rica edebilirsiniz.

*Etkinlikte kullanmamız için tasarım desteği verebilirsiniz. Konuyu çarpıcı bir biçimde gözler önüne serecek afiş broşür tasarımları yapıp etkinlikle ve sonrasında bilinçlendirme çalışmalarında kullanabilmemiz için bize gönderebilirsiniz.

* Yapabileceğinizi düşündüğünüz her şeyi yapabilirsiniz.

Etkinlik alanında görüşmek umuduyla....


Detaylı bilgi ve iletişim için

0507 510 23 30 Ege Sakin
egesakin@gmail.com

Kaynak: www.haytap.org

1 yorum:

  1. sonuna kadar destekliyorum kimsenin zevki için hayvanlar öldürülmemeli!!

    YanıtlaSil