11 Kasım 2012 Pazar

Bir dost edinin



Tahmini olarak evden kaçmış ve bir yardımsever tarafından sokakta bulunmuştur. Uzun süre sokakta aç kalmış, bayağı sorun yaşamış, daha sonra bu kişi tarafından veterinere götürülüp tüm aşıları ve bakımı yaptırılmıştır. Erkek ve yaklaşık 7 aylıktır. Geçici eve yerleşmiş fakat kendi kedileri maalesef ki bu durumdan hiç hoşnut değil. Sıkıntılı bir durum var yani evinde tutamıyor. Tekrar sokağa giderse bu kedilerin yaşama şansları hiç yok.
Bu yavruyu ücretsiz 14 -15 sene bakabilecek kalıcı yuva arıyoruz . daha önce kedi beslemiş deneyimli aileler tercih edilecektir.
İrtibat: 0212 371 34 21

4 yorum:

  1. valla bu tip eve alınır çok tatlı

    YanıtlaSil
  2. bu tatlı kediyi sahıplenmek istiyorum tam adres verırsenız sevınırım telefon numaram :05398813071 ulasın lutfen tekrar tesekkur ederım. fotografın altındakı numarayı aradım ama acan olmadı bana ulasırsanız sevınırım.

    YanıtlaSil
  3. bu tatlı kediyi sahıplenmek istiyorum tam adres verırsenız sevınırım telefon numaram :05398813071 ulasın lutfen tekrar tesekkur ederım. fotografın altındakı numarayı aradım ama acan olmadı bana ulasırsanız sevınırım.

    YanıtlaSil
  4. Emine hn size öyle bir sarılasım var ki anlatamam. Allah sevdiklerinize ömür katsın, hayrınız rahmet olsun inşallah..

    YanıtlaSil