26 Ocak 2013 Cumartesi

MANİSA AKHİSAR BARINAĞINDAKİ GÖRÜNTÜLER....

BU BARINAKTA YAŞANANLAR, CANLARA YAŞATILANLAR NORMAL DEĞİL....BURADA BÜTÜN DÜZEN ÖLDÜRMEK ÜZERİNE KURULMUŞ YAŞATMAK İÇİN DEĞİL.....BARINAKTAKİ İNANILMAZ REZİLLİĞİ PAYLAŞIYORUZ SİZİNLE.....ÖLÜM İÇİN SIRA BEKLİYOR BU BARINAKTA CANLAR...BİZE VE HEPİMİZE BU BARINAKTAKİ CANLARIN SESSİZ ÇIĞLIKLARINI DUYURMAK DÜŞÜYOR.... LÜTFEN PAYLAŞIN, PAYLAŞIN Kİ SESLERİ DUYULSUN!

12 yorum:

  1. yazıklar olsun hemen şikayet edeceğim bunları

    YanıtlaSil
  2. manisa belediyesi uyuyor mu nereye gidiyor ödenekler

    YanıtlaSil
  3. Bu hayvanları beslemek için alıp sokağa atanları kazığa oturtmak lazım ,Allah belasını versin hayvanlara zulmedenlere

    YanıtlaSil
  4. Belediye tarafından yeterli imkanlar dahilinde bakılıyor onlara merak etmeyin o kadar da abarttığınız kadar değil!

    YanıtlaSil
  5. ne yani bu resimler yalanmı ayıp günah yaa

    YanıtlaSil
  6. Üzerinde çok yazı var diye seda hanım yayınlayamamıştı haberde .

    YanıtlaSil
  7. TESADÜFEN GÖRDÜĞÜM BİR FORUMDAN ÇIKAN BU HABERE CEVAP YAZMA İHTİYACI DUYMA NEDENİM YAZINDA FORUMLARDA BU BARINAKLA İLGİLİ HABERLER ÇIKMIŞTI BEN VE O HABERLERİN ÜZERİNE TEPKİYLE AYAKLANIP BARINAĞADA , BELEDİYEYE DE GİTTİM. MAMA KAPLARINDA MAMA VARDI AYRICA ŞU AN RAKAMLARI NET HATIRLAMIYORUM AMA TONLARCA MAMANIN DÜZENLİ ŞEKİLDE ALINDIĞI DETAYLI BİLGİ İSTENİRSE ONLARINDA VERİLEBİLECEĞİ SÖYLENDİ. AYRICA BİR BAŞKA ZİYARETİMDE YAZIN ÇOK SICAK OLACAK DİYE VETERİNER HEKİMİN KENDİSİNİN BUHARLA SOĞUTMA SİSTEMİ TAKARKEN GÖRDÜM (SİSLEME DENİLİYORMUŞ SUDAN KAÇTIKLARI İÇİN BUHARLA SOĞUTUYOR)KAÇ BARINAKTA BU SİSTEM VAR, HAYVANLARIN SICAKTA NE DURUMA DÜŞECEĞİ BİLE DÜŞÜNÜLÜYOR. BENDE O FORUMDA OKUDUKLARIMLA, GÖRDÜĞÜM GÖRÜNTÜLERLE TEPKİ GÖSTERİP AYAKLANMIŞTIM DEMEK İSTEDİĞİM BU . SİZİN BAŞKA ŞEHİRLERDEN BURAYI GÖRME , GEZME ŞANSINIZ YOK SADECE YAYINLANAN BİR KAÇ KARE ÜZERİNDEN VE YAPILAN İYİ ŞEYLERİ ÇABALARI GÖRMEDEN FORUMLARDA YAZILIYOR. BEN BİR KAÇ KEZ GİTTİM. AYRICA VETERİNER HEKİMDEKİ YENİ BARINAK PROJESİNİDE GÖRDÜM AMA EVDEKİ EN UFAK TADİLAT BİLE BİR ÇIRPIDA BİTMİYOR, ZAMAN İSTİYOR VE BU KADAR ÇABAYLA ÇOK DAHA İYİ OLACAĞINA İNANIYORUM. BEN HERHANGİ BİR DERNEĞE BAĞLI OLMAYAN BİR HAYVANSEVERİM OBJEKTİF , TARAFSIZ ELEŞTİRİ YAPMAKTAN YANAYIM. EKSİKLERİ VAR TABİKİ ONLARIN YAPILMASI İÇİN ŞAHSIM ADINA HER GİTTİĞİMDE DİLE GETİRİYORUM. ANCAK YAPILANLARIDA GÖRMEK GEREKİYOR.HER GİTTİĞİMDE FARKLI BİR ŞEY DAHA YAPILMIŞ GÖRÜYORUM ZATEN. SİZ HİÇ BU FOTOĞRAFLARI YAYINLARIN SİSLEMEYİ, OTOMATİK SULUKLARI AŞAMA AŞAMA YAPILANLARI YAYINLADIKLARINI GÖRDÜNÜZ MÜ? AYRICA BU HABER ÜZERİNE YİNE BELEDİYEYİ ARAYIP GÖRÜŞTÜM. KÖPEKLERİN ASIL DURDUĞU YERE TEMİZ VE RAHAT OLMALARI İÇİN BETON DÖKÜLDÜĞÜNÜ, BETON KURUYANA KADAR GEÇİCİ BAŞKA KAFESE ALINDIKLARINI, BETON KURUDUKTAN SONRADA ASIL BÜYÜK KAFESLERİNE ALINDIKLARINI ( BU KAFESİN BU KÖPEKLERİN SÜREKLİ DURDUKLARI KAFES OLMADIĞINI) BELİRTTİLER. HER KAFESTEKİ KÖPEKLERİ BİR BAŞKA KAFESE ALIP TEK TEK KAFESLERE BETON DÖKÜLÜYORMUŞ BU RESİMLER 1 GÜNLÜK GEÇİCİ DURUMDA ÇEKİLMİŞ NE HİKMETSE.GEÇİCİ ASLINDA SÜREKLİ OLMAYAN BİR DURUMU HER ZAMAN ÖYLEYMİŞ GİBİ YANSITIYORLAR. İNTERNET BAŞINDA GÖRMEDİĞİMİZ ŞEYLERE İNANIP YORUM YAPMAK, PAYLAŞMAK KOLAY AMA GÖRDÜĞÜNÜZE İNANIN.RESİMLER YALANMI DİYEN SEVAL HANIM YALAN OLMAYABİLİR AMA BİR- İKİ GÜNLÜK BİR RESMİ SANKİ HER ZAMAN ÖYLEYMİŞ GİBİ GÖSTERİYORLAR. UMARIM YOLUNUZ AKHİSARA DÜŞER VE UĞRARSANIZ, YETKİLİLERLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜZDE VE BARINAĞI GÖRDÜĞÜNÜZDE SİZDE FARKLI DÜŞÜNECEKSİNİZ. BUĞRA BEY MANİSA UYUYORMU DİYORSUNUZ AMA İNTERNETTEN AÇIP BARINAK İMKANLARINI, PERSONELİNİ VE GÖNÜLLÜLERİ KARŞILAŞTIRIN. BEN İNTERNETTEN ONLARA BAKARKEN TEMMUZ AYINDA MANİSADA SOKAKLARA OTOMATİK SULUK TAKILMIŞ, AKHİSARDA MAYIS GİBİ TAKILMIŞ BARINAKTAKİ BÜYÜK KAFESLERE VE SOKAKTA BİR KAÇ YERE. EĞER BU GÜNLERDE GİDEBİLİRSEM SİZLERE ASIL FOTOĞRAFLARI YÜKLEYECEĞİM.

    YanıtlaSil
  8. ayrıca yıldırım belediyesinin haberine bakıyordum da ordaki ilk fotoğrafta da boş burdaki alimünyum kaptan farksız bir fotoğraf var? eleştiri yapılacaksa o kareyede yapılması gerekiyor bence

    YanıtlaSil
  9. Büyük bir yanlış içindesiniz.Haksızlık yapmak istemiyorsanız sadece gördüğünüze inanacaksınız.Duyduğunuz yada size belli açıdan sunulan bilgiyi doğru kabul edip birde bunu size güvenenlere de servis etmek en hafif deyimle çok büyük bir haksızlık yapmaktır.Siz duyum üzerine yargılayıp,infaz ediyorsunuz.Bundan daha kötüsü sizden daha kontrolsüz bireylerin tepkisi ve belkide yapacağı fiili hareketleri proveke ediyorsunuz.Onların yaptıklarının da sorumlusu oluyorsunuz.Akıl almaz olan suçlu olduğu belirsiz birini yada kurumu Linç ediyorsunuz.Biraz enpati kurabilirseniz yapılanın akıl tutulması olduğunu göreceksiniz.Duyarlılıklarınız olabilir ama lütfen açıklanan hatalar zincirinin bir parçası olmamak için de duyarlı olun.
    Bilmediğiniz pekçok bilgi var,bunlardan bazıları ; Yayınladığınız fotoğraf 6 aralıkta çekilmiş olup bulundukları yer geçici olarak toplandıkları yerdir.5 aralıkta normalde kaldıkları bölümlere beton dökülmüş olup betonun donması, atık su kanallarının kalıplarının sökülmesi beklendiği aşamada çekilmiştir.Normalde kaldıkları alan orası değildir.Sizde çok iyi bir insan olabilirsiniz ama mutlaka eksiğiniz yada kusurunuz vardır.Burada sizlerin yaptığı gibi tek kesitten tümevarım yapılırsa sadece kusurunuzu görüp sizin Kötü İnsan olduğunuz sonucuna varılabilir.
    Paylaştığım ayrıntılar gözlerimle gördüğüm ve takibini yaptığım kendi tesbitlerimdendir.Ama asla duyduklarım ya da bana sunulanlardan değil.İsterseniz tesbitlerimin dayanağı olan fotoğrafları size gönderebilirim.Bu fotoğraflarıda aynı duyarlılıkla yayınlarsanız objektif olduğunuza inanacağım.
    İyi günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seher kardalıŞubat 21, 2013

      foto yayınlayın o zaman video yayınlayın yani bu resimler yalan mı arkadaşım hayvan sevmeyen adamları işe alıp üşengeçlikten bir kap su koymuyorsunuz günah yaa manisaya yakın olsam yemin ederim devamlı gelir kontrol ederdim

      Sil
    2. Duyarlı hayvansever kimliği ile ortaya çıkıyorsanız sizin işiniz kontrolörlükle kalmamalı.Mevcut durumu sadece istediğiniz kesitten göstererek değil bütünü yansıtacak şekilde tesbitler yamalısınız herşeyden önemlisi durumdan görev çıkartıp eğer su kapları kirliyse en az bir kap yıkayarak ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYMALISINIZ.Hayvanları sevdiğinizi magazin gazateciliği yaparak değil,ÇÖZÜM ORTAĞI olarak göstermelisiniz.Hiçbirşey yapmadan eleştirmek sinema eleştirmenliğine soyunmaya benzer.Siz barınakların durumu için aynaya bakın ve gerçeklerle yüzleşin.Asıl suçlu hayvansever olduğunu söyleyen ama hiçbirşey yapmayanlardır.O barınaklara hayvanseverler ziyaretçi olarak gittiğinde sadece bir çivi çaksalar bambaşka görüntü ortaya çıkar.Konficyüsden bir söz ne güzel özetliyor durumu;KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALK BİR MUM YAK.Bunları yapamıyorsanız yaptığınız kendinizi ve sizin gibileri kandırmaktan öteye gitmeyecek.

      Sil
  10. HAYVANLARA ÖZGÜRLÜKŞubat 21, 2013

    BÜYÜK HARFLERLE SAVUNU YAPAN ARKADAŞA İTHAFEN YAZIYORUM.
    BİRGÜNLÜK TESADÜFTÜ FOTOĞRAFLAR DEMİŞ ARKADAŞIM NE RAHATSINIZ YA SÜREKLİ OLMAYAN DURUMSA ALELADE BİRGÜN YAŞIYOR BU KÖPEKLER NORMALİ BU MU? ANORMAL İSE NEDEN BAKIM YAPILMIYOR. ORADAKİ KALINTILAR ÇOK ESKİDEN BERİ VAR GİBİ İYİ NİYET YOK SİZDE BU ÇOK BELLİ.
    OTOMATİK SULUK ARTIK HER BELEDİYEDE VAR ÖDENEKLERİ ALIP ALIP İKİ MAKİNA YAPIYORLAR SONRASI MUAMMA BEN İŞİM DOLAYISIYLA İL İL GEZİYORUM YOLUM MANİSAYA'DA DÜŞECEK VE MUTLAKA UĞRAYIP İKİ KARE GÖRÜNTÜ ALACAĞIM BAKALIM NORMAL GÜNÜNÜZ NASILMIŞ?

    YanıtlaSil