23 Şubat 2011 Çarşamba

Guti / Yuvalandı

Guti, dünyalar güzeli bir kedi. Evin hanımı hamile kaldığı için guti artık istenmiyor. Onu kendi evlatlarından ayırt etmeyecek bir bir aile var mı?
Tuvalet eğitimi vardır. İstanbul

8 yorum:

  1. nasıııl güzel bir kedi bu böylee.. :)

    YanıtlaSil
  2. hamile oldugu icin istemiyor evin hanimi... ne üzücü... bende hamile oldugumda biraz celiskiliydim bebek ile ilgili ama kesinlikle vermeyi düsünmedim... simdi bebegim 1 yasinda ve en iyi dostu/oyun arkadasi kedimiz Matmazel... Onu evladim gibi seviyorum!

    YanıtlaSil
  3. Bende bunu anlamıyorum, ya bebek ya kedi köpek, biriyle gönül mü eğlendiriyor insanlar. İkisne birden vakit sevgi veremiyor mu? Madem bebek olduğunda istemeyeceksin bu hayvanın ömrü belli niye alıyorsun, dahası bu hayvan eve alışmış sokak bilmez, yemek bulmayı bilmez, kendini korumayı bilmez. Bunları yapıp sonra nasıl rahat uyuyor bu insanlar. Sorsan hayvanseverim derler.

    YanıtlaSil
  4. umarım bebekleri yamuk yumuk doğar.bu hayvanların duygusu yokmuş gibi alıp sonra bir eşya gibi onları atma hakkını nasıl kendilerinde görüyorlar?dünyayı biraz daha kirletecek mahvedecek kendileri gibi egoist bir çocuk madem yapacaktınız bu hayvanı neden aldınız?

    YanıtlaSil
  5. hamile kalmasaydın o zaman. gerizekalı. o kedi mecbur mu la senin hayat gaileni çekmeye.

    YanıtlaSil
  6. umarım bebek yamuk yumuk doğar diyen kişiye çok yazık.. böyle bir beddua edilir mi? kediyi sokağa atmamış,yuva arıyorlar. yeni doğan bir bebek için kedi köpek sakıncalı,bunu kime sorsanız bilir? bu kediye yeni bir ev bulunacak sokakta kalmayacak sonuçta,sizin gibi düşünenler yüzünden insanlar evine kedi köpek almaya çekiniyor,alışıyorlar zor oluyor onlar için terkedilmek ama bunun gibi mecburi durumlarda sahiplendirmenin nesi yanlış anlamıyorum,barınaklarda her gün yüzlerce köpek ölüyor,insanlar 15 sene bakabileceklerine emin olup onları kurtaramıyor,bırakın bu sözleşmeleri falan da herkes elinden geldiğince baksın yardım etsin bu canlara,bakamazlarsa sahiplendirsinler,sokağa atmayın yeter!

    YanıtlaSil
  7. kedi köpek beslenen bir evde yeni doğan bir bebek için hiçbir sakınca yoktur bunu kime sorsanız bilir. zorluğu var tabi ama.. hem bebek bezi, hem kedi tuvaleti temizlenecek, ev daha sık süpürülecek belki, zor gelir tabi.. deneme turları kedi ile yapılmış bebek gelince kedinin görevi tamamlanmış yazık ki..
    EĞER MESAJIM YAYINLANIRSA lütfen kedisi-köpeği olup hamile kalan hanımlar, hayvanınızı terketmeden önce veterinerinize danışın, hamilelik süresince kedi/köpeğin dışkısına dokunmamanız yeterli onun dışında aşılı bir hayvanın hiçbir riski yok. tuvaletini de eşiniz temizleyiversin 9 ay. bebeğinizi de hayvan sevgisinden mahrum etmeyin

    YanıtlaSil
  8. bir veteriner hekim olarak şunu söyleyeyim,kedi köpeğin evde bebeğe şöyle bir sakıncası var,kıskanıp bebeğe zarar verebilir,ki bu son derece olası bir durumdur eğer iyi eğitilmemişse tabi. insanlara böyle beddualar etmeyin,bakamayacaksa sahiplendirmesinin nesi kötü?

    YanıtlaSil